Sos pt chiftelute de peste marinate

de vero_closca in Pt. peste, 29 Sep 2010 | 7252 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 pahar de vin alb sec
  • 1 pahar supa de legume
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 ardei iute rosu
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos pt chiftelute de peste marinate:

se incalzeste uleiul si in el se calesc cateii de usturoi si ardeiul iute intreg.se indeparteaza apoi se adauga pasta de tomate si se stinge cu supa.dupa ce scade la jumatate se adauga vinul ,sare,piper si cimbru si se da intr-un clocot.se opreste focul.se introduc chiftelutele si se lasa in sos pt 10 minute sa se "marineze".

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos pt chiftelute de peste marinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

vero_closca 1

05.11.2010, 15:44

eleny...poti inlocui cu apa fiarta sau cu supa facuta dintr-un cub knorr daca folosesti

elena1988 1

08.02.2011, 13:15

Rahela Velicu 1

21.06.2021, 23:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sos alb pentru peste